Wachtpost

02/361.10.10 - VERPLICHT OP AFSPRAAK

ENKEL OP AFSPRAAK via 02 361 10 10

Wachtpost Zennevallei is er voor dringende geneeskundige hulpverlening dat NIET kan wachten tot de volgende werkdag van uw huisarts.

Het maken van een afspraak is verplicht via 02/361.10.10

U kunt hier terecht tijdens het weekend (van vrijdag 18u tot maandag 8u), werkdagen van 18u-8u & op officiële feestdagen.

Twijfelt u of u een dokter nodig heeft?  Doe de test.

 

AANDACHT!

Momenteel is het tijdens het weekend enorm druk in Wachtpost Zennevallei. We vragen om het nodige geduld uit te oefenen indien u ons wenst te contacteren. Door het grote aantal oproepen kan het zijn dat de lijnen overbelast geraken en u niet meteen telefonisch kunt geholpen worden. Gelieve dan op een later tijdstip terug te bellen. 

Personen die rechtstreeks naar de wachtpost komen zonder afspraak zullen gevraagd worden telefonisch contact op te nemen voor een afspraak. Enkel op deze manier kunnen we iedereen adequaat verder helpen.

Jammerlijk genoeg merken we ook meer en meer agressiviteit en onbeleefdheid bij de patiënten omdat ze – naar hun mening – niet snel genoeg verder kunnen worden geholpen. Onze artsen en onthaalbedienden doen allemaal hun uiterste best om iedereen verder te helpen. 

Wij vragen dan ook om het nodige respect, geduld en begrip op te brengen in deze drukke tijden.

Wat is een wachtpost? Wanneer is de wachtpost geopend? Voor wie is de wachtpost? Uw bezoek aan de wachtpost? Tarieven Bereikbaarheid Nuttige links