Welkom

Artsenkring Zennevallei verenigt alle huisartsen uit de gemeenten Halle, Beersel, Sint-Pieters-Leeuw, Pepingen, Sint-Genesius-Rode, Linkebeek en Drogenbos, kortweg regio Zennevallei. Oorspronkelijk werd de kring opgericht onder de naam "Artsenkring Halle en Omgeving". In 2018 veranderde de naam naar "Artsenkring Zennevallei".

Gezamenlijk bieden de 100 huisartsen zorg aan ongeveer 130.000 inwoners. De belangrijkste taken van onze huisartsenkring is enerzijds het aanbieden van bijscholingen voor huisartsen en anders de organisatie van de wachtdienst in onze regio. In het kader van dit laatste punt werd in 2012 Wachtpost Zennevallei opgericht.

Meer informatie hierover kunt u terugvinden op www.wachtpostzennevallei.be

Verder behartigt Artsenkring Zennevallei ook de belangen van de huisartsen en zijn we een voordrager van een goede samenwerking tussen huisartsen en andere zorgverleners. Binnen de artsenkring ontwikkelen we ook een visie en beleid aangaande samenwerking, kwaliteit van zorg en zorgen we ervoor de huisartsen vertegenwoordigd zijn in diverse overlegorganen in de regio. 

Neem gerust een kijken op onze website voor meer informatie.
Heeft u specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.


Wachtpost Zennevallei heeft als taak om tijdens weekends en op feestdagen de wachtdienst te verzekeren voor patiënten die dringend een huisarts nodig hebben.

Vanaf februari 2023 wordt de wachtdienst ook georganiseerd tijdens de week van 18.00 tot 08.00 uur.

Hiervoor zoeken we gemotiveerde receptionisten – telefonisten om ons team te versterken, voornamelijk voor nachtshiften.

Openstaande shiften: dinsdag, woensdag en donderdag van 24.00 tot 08.00 uur en donderdag van 17.30 tot 24.00 uur.
U kunt solliciteren voor 8u (1 shift), 16u (2 shiften), 24u (3 shiften) of 30,5u (4 shiften) per week.

Klik hier voor het volledige vacaturebericht

Meer info via info@artsenkring.be of 02/306.42.46